Mijn warmtenet, hoe zit dat?

Ennatuurlijk heeft op verschillende plekken in Nederland een warmtenet. En we werken hard aan het uitbreiden van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. Kijk hieronder op de kaart of er een warmtenet van Ennatuurlijk bij u in de buurt ligt. 

Bekijk onze warmtenetten 

Om onze ontvangers van lokaal opgewekte duurzamere warmte te voorzien, maken we gebruik van verschillende technieken. Zo sloten we in Maastricht een wijk met woningen en bedrijven aan op de industriële restwarmte van een papierfabriek. En in Zeewolde zorgen de koeien van boer Gert-Jan ervoor dat de biomassacentrale genoeg brandstof krijgt voor de verwarming van kraanwater en de woningen in de nabijgelegen Polderwijk. 

Ennatuurlijk zet warmte op de kaart. 
Ontdek waar onze warmtenetten liggen.

Steeds dichter bij een gasloze maatschappij

Al onze netten zijn een verbetering op het gebied van duurzaamheid in vergelijking met de oude situatie. Ennatuurlijk brengt duurzame warmte dus letterlijk en figuurlijk dichtbij. We breiden niet alleen ons aantal warmtenetten uit, we verbeteren ze ook. Dat deden we bijvoorbeeld al in Helmond, Enschede en Heerlen. Zo komen we steeds dichter bij een gasloze maatschappij, zoals die volgens het klimaatakkoord in 2050 bereikt moet zijn.